Hus og omgivelser

Vi ligger centralt i Kristrup i gode lejede lokaler opført i 1969. Børnene er fordelt på tre stuer med birum som ligger i forlængelse af hinanden på en lang gang. Derudover har vi gode legerum og små værksteder. Vi bor til leje i den lokale boligforening og arbejder løbende på at forbedre vores hus og sikre en god vedligeholdelse.

Vores hus og dets indretning er, sammen med vores pædagogiske indsats, med til at sikre et relativt lavt støjniveau. Til gavn for både børn og voksne.

Vores fysiske indeklima er rart og sundt.

Vi har god og kompetent rengøring, som vi er meget tilfreds med. Der bruges miljø- og indeklimavenlige rengøringsmidler.

Legeplads

Vi har en dejlig legeplads, som blev renoveret midt i 90erne og senest har fået en række nye legemuligheder i 2009 og renoveres løbende. Vi har mange forskellige udfoldelsesmuligheder og bevæger os gerne og ofte ud af institutionen. 

Transport

Transportforholdene til institutionen er gode - uanset om det er på cykel, i egen bil eller med offentlig transport.

Navnet "Tirsdalen"

Tirsdalen refererer til det grønne område længere nede af Rasmus Hougårdsvej, hvor Kristrup Børnehus ligger. En kilde til evig undren for pakkepost og lignende. Historisk handler det om at vi kom først som institution i området, før udbygningen med parcelhuse etc...og nu er vi kendt lokalt som "Børnehaven Tirsdalen", trods den geografiske forvirring.