Fotopolitik

I Børnehaven Tirsdalen tager vi mange billeder af børnene. De bliver primært brugt til dokumentation for de forskellige aktiviteter og det samvær, vi har i hverdagen. Vi vil også gerne bruge hverdagsbillederne på vores hjemmeside

Når I starter i vores børnehave, skal I tage stilling til, om vi må bruge billeder af jeres barn til sådanne formål. Denne tilladelse gives i Aula, når i udfylder jeres stamoplysninger. Alle billeder gemmes i Aula og kun i Aula.

Vi tager også billeder til forskellige sociale arrangementer hvor primært børnenes familiemedlemmer er tilstede – disse billeder kan blive brugt på børnehavens hjemmeside og til dokumentation. Vi informerer i indbydelsen om, at der vil blive taget billeder under arrangementet.

Vi offentliggør kun billeder, hvor personerne på billedet er genkendelige på sites, hvor vi har en databehandlingsaftale. Det betyder for os på vores hjemmeside eller på Aula.

Børnehaven har en Facebookside, på denne side lægges aldrig billeder ud af personer, børn som voksne – som kan genkendes.

Vi offentliggør aldrig billeder, som kan være krænkende for personerne på billederne.

Hvis man ikke ønsker at billeder, der er taget af en, skal bruges på hjemmesiden eller som dokumentation på Aula, så er man velkommen til at henvende sig til Trine, som er leder i børnehaven enten personligt, på telefon 8915 9480 eller på mail på: tirsdalen@randers.dk

Se mere på Randers Kommunes hjemmeside omkring persondatapolitik/oplysningspligt her:  

www.randers.dk/om-os/digitalt/databeskyttelse